Case: West End Machinefabriek

West End Machinefabriek

Over West End

West End MachinefabriekWest End Machinefabriek maakt innovatie mogelijk. En dat doet West End door Revisie, fabricage en engineering, voor de high-tech industrie en wetenschappelijk onderzoek.

Begonnen als lokaal revisiebedrijf voor onder andere verfindustrie en ruimtevaart, is West End met haar klanten meegegroeid tot internationaal toeleverancier in onder meer de luchtvaart, -ruimtevaart – en procesindustrie.

Langdurige samenwerking

 De (inmiddels) landurige samenwerking tussen West End Machinefabriek en Worcflow is in 2014 begonnen, met de productie, regie en uitvoering van een viertal bedrijfsfilms voor de Hannover Messe. Binnen een periode van twee weken hebben we de bedrijfsfilms geproduceerd.

De passie bij het maken van deze bedrijfsfilms wordt aangewakkerd door de mensen van West End. Dat, gecombineerd met onze ervaring van techniek en de metaalindustrie, heeft er in geresulteerd, dat Worcflow sinds dien nauw is betrokken bij de marketing van de machinefabriek.

Worcflow heeft op basis hiervan een strategisch marketing en product placement onderzoek uitgevoerd. De resultaten zijn gevisualiseerd in een ‘brand identity’ en ‘style guide’, een nieuwe website, en brochures. Daarvoor heeft Worcflow de projectmanagement met de verschillende partners op zich genomen, waardoor West End zich kon richten op haar kernactiviteiten in de machinefabriek. Ook heeft worcflow alle teksten en het beeldmateriaal voor de website en de brochures verzorgd.

 

In de loop der jaren is Worcflow een vaste partner geworden, en voorzien we West End Machinefabriek van advies, foto – en filmproducties. Daarnaast coördineren we de marketinginspanningen voor beurzen en klantendagen.

Dicht bij het vuur

Wat ons betreft is de samenwerking, die met West End is ontstaan, de uitkomst van een aantal factoren. Natuurlijk was de behoefte van West End bij ondersteuning op marketinggebied aanwezig.

Onze ervaring in de (metaal)industrie, gecombineerd met onze beeldende visie, ideeën en manier van aanpak maken het mogelijk om hierbij proactief te werk te gaan. Hierdoor kan Worcflow een onderscheidend verschil maken.

We zitten graag dicht bij het vuur, daar voelen wij ons als een vis in het water. Wij genieten ervan om weer dagelijks in – en voor – de industrie bezig te zijn
Gerelateerde projecten