Wie

Wie

De mannen van Worcflow

Volg ons ook op sociale media:

Hugo de Wolf

Visueel marketeer met technische kennis. Hugo is in staat om de sector van industriële en technologie gedreven bedrijven te voorzien van maatwerk in marketing, beeldcommunicatie in fotografie en film, met verstand van techniek. Waarbij hij letterlijk 1000 woorden naar 1 beeld weet te vertalen.Visuele communicatie specialist , technisch, doortastend en meedenkend in de beeldbehoefte van klanten. Al zijn beelden worden gemaakt met begrip van uw productieproces en organisatie, waarbij “work” centraal staat. Zijn foto’s sluiten naadloos aan met uw huisstijl en corporate identity, gezien hij de sector van binnenuit kent. Dit kan door middel van film of foto’s, maar voor Hugo is dit een middel en geen doel.

Hugo kent de industriele en technologische sector van binnenuit, waardoor hij als geen ander zal begrijpen wat de klant bedoeld.

Jarno Kraayvanger

Beeldmaker in hart en nieren. Jarno’s werk laat een breed scala aan stijlen zien, waarin hij de strekking, doelstelling en het moment realistisch weet vast te leggen. Ongeforceerd, realistisch, en met styling en commerciële inslag.De grootste gemene deler in het werk van Jarno laat zich samenvatten door “flow” – mensen, maatschappij en leven. Van breed inzetbaar, ondersteunend beeldmateriaal tot specifiek, sprekend en krachtig ultra-commerciële visuals.

Jarno’s ervaring als beeldredacteur stelt hem in staat zich als geen ander in te beelden in de eisen en wensen van de klant.