Hoe

De workflow van Worcflow

Ons proces

 • Fase 1

  Analyse en beeldvorming

  Strategische analyse Ideevorming Conceptuele beeldontwikkeling Storyboards Visualisatie-advies

 • Fase 2

  Planningsfase

  Technische (beeld)specificatie Locatieonderzoek Model selectie Organiseren van rekwisieten Planning van minuut-tot-minuut

 • Fase 3

  Beeldproductie

  Fotografie Film en video Styling Beeldregie Art-directie

 • Fase 4

  Nabewerking

  Beeld-optimalisatie Beeldmanipulatie (Eind) montage Kleurcorrectie Captioning en Keywording

 • Fase 5

  Beelddistributie

  Drukwerkbegeleiding Beeldredactie Backup-service Beeldbankbeheer Digitale leveringen

 • De Worcflow aanpak

  Worcflow is specialist op het gebied van visuele marketing en beeldcommunicatie.  Onze diensten omvatten vrijwel alles dat met beeld en beeldgebruik te maken heeft. Worcflow is een beeldadviseur beeldmaker.  Dat doen we uitsluitend voor de zakelijke markt.

  De aanpak van Worcflow is gedegen en creatief. Uw doelstellingen en beeldbehoefte staan voorop. Wij die verbeelden we met de noodzakelijke middelen, kennis en ervaring. Dat doen we wereldwijd. Deze aanpak noemen we “image engineering

  Toegevoegde waarde

  Onze toegevoegde waarde is, dat we uw eisen en wensen voorop stellen. Met onze kennis en ervaring kunnen we uw visie en ambities vertalen in beelden, die uw doelstellingen helpen te realiseren.

  De combinatie tussen praktijkervaring in de industrie en kennis van techniek, samen met jarenlange ervaring in beeldredactie, art directie, fotografie en video maakt worcflow uniek in industriële en commerciële beeldvorming.

  Worcflow werkt professioneel, als professionals, voor professionals.

  Kosten besparen

  Onze aanpak is er op gericht uiteindelijk kosten te besparen. Door in het voortraject te investeren kunnen we een korte doorlooptijd realiseren. Een grondige aanpak en voorbereiding is daarbij essentieel. We spenderen veel tijd in de analyse van uw bedrijf, uw eisen en wensen. En dat vertalen we naar een helder plan van aanpak. Daarmee kunnen we de middelen en kosten in latere fases controleren. U behoudt de controle door middel van heldere communicatie en “go – no-go” beslissingsmomenten.

   

   

   

  De kracht van samenwerken

  Bij alles wat we doen, geloven we in de kracht van een sterke samenwerking. Samenwerkingsverbanden met reclamebureaus, merk positionerings bureaus, art directors, en communicatiebureaus. Onze rol daarin kan ondersteunend zijn. Of leidend. In dat geval nemen we graag de eindverantwoordelijkheid. Daarom werken we veelvuldig samen met (en voor) de eindgebruiker.

  Grondige aanpak voor het beste resultaat

  Waar verschillende partijen samenwerken naar een doel, is een goede planning essentieel. De werkwijze van worcflow is daarom grondig.Alles wordt vooraf met de opdrachtgever afgestemd. Door te divergeren in de beeldvorming, en daarna gezamenlijk te convergeren bereiken we het resultaat, dat precies past bij uw wensen.

  • VCA gecertificeerd
  • Sterke technische en industriële vakkennis
  • Jarenlange ervaring in commerciële fotografie en beeldredactie
  • Project – en procesmatige werkwijze, waarbij we de ontwikkelmethode aan de doelstellingen aanpassen