Zie

De theorie achter de worcflow website

De linker en hersenhelft van de Worcflow website. Links lezen, rechts plaatjes kijken.Linker en rechter hersenhelft

De hersenen bestaan uit twee helften, de linker hersenhelft en de rechter hersenhelft. Deze hersenhelften hebben verschillende functies. De linker hersenhelft bevinden zich het spraakvermogen, de logica en de ratio. De rechter hersenhelft beschikt over andere talenten: het gebruik van gevoel, beeldspraak, intuïtie en creativiteit.

De worcflow tussen links en rechts

Bij mensen met een creatief beroep mag je verwachten, dat de rechter hersenhelft goed ontwikkeld is. Dat geldt natuurlijk ook voor de mannen van worcflow. Als beeldmakers denken en communiceren we visueel. Worcflow gaat verder. Om onze diensten optimaal op uw wensen af te stemmen maken we ook de vertaalslag van uw wensen naar het beeld. En daar komt de linker hersenhelft bij kijken. Omdat we voor industrie, de maakindustrie, overheidsinstellingen, ministeries en dienstverlenende bedrijven werken is de kans groot, dat u uw linker hersenhelft veel zult gebruiken. Dan wilt u naast onze beelden, ook door onze logica, rationele bewoording en argumenten, in tekst, overtuigd worden.

Wilt u weten welke hersenhelft bij u het sterkst ontwikkeld is? Daar kunt u met dit testje achter komen.

Links en rechts verweven in de website

Veel lezen

Als u voor het eerst op onze website komt, is de kans groot, dat u op de homepage belandt. Deze pagina is een “one-pager”, en biedt in beeld en tekst een overzicht van wat we doen. Hierbij volgen we de theorie van Sinek, uit de welbekende TED-talk.

Bent u rationeel ingesteld, dan bieden we een gedetailleerde uitleg over het waarom, hoe, wat en wie van Worcflow in tekst, om rustig aan de linker kant van onze website te kunnen lezen waarom, hoe en wat we doen, en wie we zijn.

Voor wie plaatjes wil kijken, hebben we de rechterzijde van onze website gereserveerd, waarin de waarom, hoe, wat en wie van Worcflow in beelden wordt gepresenteerd. Door op de icoontjes te klikken kunt u altijd van de linker naar de rechter websitehelft schakelen. Zo brengen we beeld en tekst weer bij elkaar.

Dat is de belichaming van de “waarom” van worcflow.

Als u onze website op uw mobiele telefoon bekijkt, kunt u alleen de one-pager website zien. Onze adresgegevens staan echter op elke pagina, onderaan. Ook telefonisch geven we u natuurlijk graag tekst en uitleg.

Meer zien

Lees meer

One-pager website

Zie meer